SF%20logo.png
Corona-maatregelen

Beste toeschouwers,

De cijfers gaan opnieuw de verkeerde kant uit, maar wij blijven zorgen voor een corona-veilige toneeluitstap voor ons publiek. We mogen spelen, dus spelen we! En veilig!

- Voor uw en onze veiligheid: wij werken met het Covid Safe Ticket. Bij de inkom toont u een geldig CST, en vanaf dan mag u de toneelzaal in.

- Het mondmasker is opnieuw verplicht, u draagt het dus tijdens de gehele voorstelling. In de cafetaria kan het af als u aan uw tafel zit, maximaal 6 personen per tafel.

- U kan tijdens de voorstelling - hoera! - nog steeds een drankje meenemen in de zaal. Let op: op het balkon is drank meenemen verboden door de zaaluitbaters. U zet het mondmasker even naar omlaag, u drinkt van uw glas, en u zet uw mondmasker weer op. Zo staat de overheid het toe.

- We hebben ervoor gekozen - omdat de reacties zo positief waren - om de zitplaatsen per reservatie te behouden, met wat afstand tussen uw groep en de andere toeschouwers.

- Ook blijven we de zaal ventileren voor, tijdens en na de voorstelling.

- We voorzien bij de inkom nog steeds ontsmettingsgel.

- Onze voorstellingen gaan door, dus worden er geen vouchers verstrekt bij no-shows. U kan in dat geval uw tickets trachten door te verkopen aan familie/vrienden. Vouchers zijn voor elk gezelschap echt een financiŽle strop, ook voor ons ...

- Los van onze voorstelling: de cafetaria sluit verplicht om 23 uur. Na de voorstelling nog iets drinken zal dus niet kunnen. Het einde is voorzien omstreeks 22.55 uur.

We wensen u opnieuw een heel fijne toneeluitstap!


<<< TERUG