SF%20logo.png


Wie?
Begin 2011 werd onze toneelgroep opgericht door Wies Geerts en Kevin Verbeke. Algauw vonden ze een enthousiaste kern acteurs en actrices om mee te spelen. De stukken worden allemaal geschreven door Wies Geerts (www.wiesgeerts.be). Het decor wordt verzorgd door Glenn Verbeke, die ook zorgt voor de affiches. Het was een sprong in het duister, maar met succes. Debuutstuk "Vervloekt Verleden" werd meteen een groot succes,  en ook de 23 zelfgeschreven stukken nadien konden rekenen op volle zalen en fantastische reacties. We zullen er alles aan doen om ons trouwe publiek ook in de toekomst te blijven amuseren!

Wat?
Tot nu toe speelden we altijd komische thrillers. In december spelen we voor het eerst een volbloed komedie. De stukken zijn altijd nieuw en zelf geschreven door onze huisschrijver Wies Geerts. Het zijn dus stukken dus die je nog nooit ergens anders hebt zien opvoeren. Dat concept kan rekenen op schitterende reacties van het publiek, telkens weer, daar blijven we dus trouw aan. Als we iedereen maar een (ont)spannend toneeluitstapje kunnen bezorgen . Meer ambiŽren we niet. Onze stukken zijn geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar. Nadat we ze eerst zelf hebben opgevoerd, worden de stukken van Wies te koop aangeboden via uitgeverij Toneelfonds J. Janssens. www.toneelfonds.be

Waar?
We spelen in Zaal Familia, in de Karel Govaertsstraat 53, in Deurne (Antwerpen). We werken met stoelen en tafeltjes zodat iedereen zijn drankje mee in de zaal kan nemen tijdens onze voorstellingen.

Wanneer?
Onze splinternieuwe komedie "Deal!" wordt gespeeld op:
zaterdag 9 december, vrijdag 15 december en zaterdag 16 december om 20.30 uur en op zondag 10 december om 15 uur (matinee).


De ticketverkoop is in volle gang.  Klik hier voor tickets.

                                                                                                        <<< TERUG