SF%20logo.png


Wie?
Begin 2011 werd onze toneelgroep opgericht door Wies Geerts en Kevin Verbeke. Algauw vonden ze een enthousiaste kern acteurs en actrices om mee te spelen. De stukken worden allemaal geschreven door Wies Geerts (www.wiesgeerts.be). Het decor wordt verzorgd door Glenn Verbeke, die ook zorgt voor de affiches. Het was een sprong in het duister, maar met succes. Debuutstuk "Vervloekt Verleden" werd meteen een groot succes,  en ook de 19 zelfgeschreven stukken nadien konden rekenen op volle zalen en fantastische reacties. We zullen er alles aan doen om ons trouwe publiek ook in de toekomst te blijven amuseren!

Wat?
We spelen komische thrillers, een genre dat maar weinig gezelschappen opvoeren. Grappige personages die spannende dingen meemaken. Bovendien zijn het allemaal nieuwe zelfgeschreven stukken. Stukken dus die je nog nooit ergens anders hebt zien opvoeren. Dat concept kan rekenen op schitterende reacties van het publiek, telkens weer, daar blijven we dus trouw aan: spannend, grappig, intrigerend. Als we iedereen maar een (ont)spannend toneeluitstapje kunnen bezorgen . Meer ambiŽren we niet. Onze stukken zijn geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. Er wordt vaak gebruik gemaakt van schrikeffecten of andere thriller-elementen. Nadat we ze eerst zelf hebben opgevoerd, worden de stukken van Wies Geerts te koop aangeboden via uitgeverij Toneelfonds J. Janssens. www.toneelfonds.be

Waar?
We spelen in Zaal Familia, in de Karel Govaertsstraat 53, in Deurne (Antwerpen). We werken met stoelen en tafeltjes zodat iedereen zijn drankje mee in de zaal kan nemen tijdens onze voorstellingen. Ook het balkon is beschikbaar, maar daar is drank meenemen verboden door de zaaluitbaters.

Wanneer?
Onze splinternieuwe 21ste komische thriller "FLASHBACK" wordt gespeeld op:
vrijdag 13 mei en zaterdag 14 mei om 20.30 uur, zondag 15 mei om 15 uur, vrijdag 20 mei en zaterdag 21 mei om 20.30 uur.


De ticketverkoop is in volle gang.  Klik hier voor tickets.

                                                                                                        <<< TERUG